ZIUA INTERNATIONALA A IEI CELEBRATA LA HOTEL CISMIGIU

ZIUA INTERNATIONALA A IEI CELEBRATA LA HOTEL CISMIGIU

Hotel Cismigiu, situat intr-o cladire istorica din Bucuresti, celebreaza pe 24 Iunie Ziua Internationala a IEI. Pentru al doilea an consecutiv, Hotel Cismigiu se alatura comunitatilor romanesti din 48 de tari si peste 100 de orase intr-un adevarat eveniment global.

 

Cu aceasta ocazie, in aceeasi zi cu sarbatoarea de Sanziene, oaspetii hotelului sunt intampinati de catre receptionere in pretioase bluze romanesti, cusute cu motive si simboluri romanesti din diferite parti ale tarii.

 

Astfel, Hotel Cismigiu se alatura si in 2016 initiativei coordonate de comunitatea online La Blouse Roumaine cu scopul de a promova un turism de calitate cu valori axate pe traditie, istorie, cultura. Iile purtate la Hotel Cismigiu sunt oferite de www.iiana.ro, magazin online de haine traditionale handmade produse 100% in Romania. Fotograf Radu Sandovici - vedeti galeria foto sau arhiva de imagini din 2015.

Facilitati pentru copii in camere

Facilitati pentru copii in camere

Stim ca atunci cand se anunta o calatorie unele lucruri devin mai importante decat altele. De aceea, la Hotel Cismigiu avem multe dotari pentru bebelusi, pentru copii prescolari si pentru adolescenti: de la patut pentru copii, incalzitor de biberon, tacamuri speciale, reductor toaleta pentru copii, pana la canapele extensibile in living si doua televizoare in camera. Apartamentele au bucatarii complet utilate, perfecte pentru a lua masa fara a iesi din camera, la fel ca acasa. Hotelul este situat langa Parcul Cismigiu, unde exista locuri de joaca ideale pentru cei mici. Rezerva o camera si incepe vacanta in familie la Hotel Cismigiu!

Camera de Comert Romano- Britanica la Hotel Cismigiu

Camera de Comert Romano- Britanica la Hotel Cismigiu

Pe 13 Octombrie, Hotel Cismigiu a gazduit in premiera Adunarea Generala a Camerei de Comert Romano- Britanice. Printre invitatii de marca ai acesteti intalniri, au fost prezenti Ambasadorul UK in Romania, Paul Brummell, si membri marcanti ai Camerei: reprezentanti ai companiilor Alison Hayes si KPMG. Cu aceasta ocazie, multumim distinsilor membri care ne-au facut onoarea de a ne calca pragul!

Vizita la Hotel Cismigiu

Vizita la Hotel Cismigiu

Opt copii din centrele de plasament Sector 3 au descoperit in luna August povestile, ambianta, arhitectura si oamenii de la Hotel Cismigiu, iar sefii celor mai importante departamente: Housekeeping, Receptie. Tehnic – le-au povestit tinerilor despre munca desfasurata in hotel cu scopul de a le trezi interesul si de a-i orienta in cariera. Vizita a fost organizata in colaborare cu Asociatia CSR Nest pentru proiectul de responsabilitate sociala ”ACTIONariat pentru Comunitate!”. Mai multe detalii despre proiect.

Hotelul de la Cismigiu in povestile de calatorie ale Alexandrei

Hotelul de la Cismigiu in povestile de calatorie ale Alexandrei

Cand hotelul Cismigiu se pregatea de noi oaspeti, vremea in Bucuresti era rece si lumina dupa-amiezii mangaia cladirile vechi de pe bulevardul Regina Elisabeta. Asa a inceput experienta 5 Senses Romania in cel mai nou vechi hotel din centrul orasului. Cititi povestea intreaga aici.

Cum a redevenit hotel Cismigiu „perla coroanei”

Cum a redevenit hotel Cismigiu „perla coroanei”

In urma renovarii cladirii istorice, hotel Cismigiu a ajuns un reper pe piata hoteliera din Bucuresti, dar si un reper turistic pentru oricine viziteaza Capitala. Clasificat la patru stele, este perfect pentru turismul de business, si potrivit tuturor celor care vor sa fie aproape de Centrul Vechi si de atractiile turistice pe care le ofera.

 

„Apartamentele au intre 38 si 55 de metri patrati, cu geamuri care se deschid, cu spatii largi, luminoase, gandite special pentru turismul de business. Dar este un hotel destinat oricui vrea sa se bucure de relaxare si confort in mijlocul orasului”.  - Georgeta Grecu, Director hotel.

 

Cititi mai multe in Revista Cariere.

 

 

Hotel Cismigiu, hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu, hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu este unul dintre primele hoteluri moderne care a infrumusetat Micul Paris, in urma cu 100 de ani. La acea vreme era considerat cel mai modern hotel din Bucuresti, avea 200 de camere si se numea Palace Hotel.

 

Cladirea a fost restaurata in 2012, pastrand din istorie cateva bucati: cupola care arata ca in 1912, fatadele originare si usa istorica. Pentru a vedea cum arata astazi Hotel Cismigiu, urmariti reportajul Observator Special Antena 1: Special! Hotel Cismigiu, hotelul cu povesti.

 

 

 

Hotel Cismigiu este cel mai nou membru BRCC

Hotel Cismigiu este cel mai nou membru BRCC

Cu aceasta ocazie, Hotel Cismigiu a gazduit in luna Septembrie un mic dejun de afaceri organizat de Camera de Comert Romano- Britanica, British Council Romania si Investors in People Romania.

 

Evenimentul a avut loc in Sala de Conferinte Lipscani si a pornit de la tema "Improving performance through people". Moderatorul acestui eveniment a fost Dl. Raymond Breden, Presedinte Executiv BRCC. Detalii complete.

Contact

Telefon: 0040 314 03 05 00
Fax: 0040 314 03 05 10
E-mail: reservations@hotelcismigiu.ro
Bd Regina Elisabeta 38, 050017, Bucuresti

Date comerciale

Hercesa Vivenda SRL
Registrul Comertului: J40/11030/2008
C.U.I.: RO24093414
Adresa: Str. Baia de Arama, Nr 1. Camera 1, sect 2, Bucuresti
Banca: BRD SMCC
Cont: RO63 BRDE 450S V498 1218 4500
Autoritatea Nationala Pentru Turism:
Certificat de Clasificare nr. 27218
Brevet nr. 1754p / 05.05.2004

 • Hotel Cismigiu vedere laterala
  Hotel Cismigiu vedere laterala
 • Fatada cladire hotel
  Fatada cladire hotel
 • Cladire hotel colt cu Brezoianu
  Cladire hotel colt cu Brezoianu
 • Intrare Institutul Cervantes
  Intrare Institutul Cervantes
 • Vedere hotel noaptea
  Vedere hotel noaptea
 • Hotel Cismigiu fatada- bulevard
  Hotel Cismigiu fatada- bulevard
 • Intrarea hotel interior
  Intrarea hotel interior
 • Detaliu arhitectura hotel
  Detaliu arhitectura hotel
 • Detaliu arhitectura cladire hotel
  Detaliu arhitectura cladire hotel
 • Detaliu balcon hotel
  Detaliu balcon hotel
 • Detaliu arhitectura fatada hotel
  Detaliu arhitectura fatada hotel
 • Lobby Hotel Cismigiu
  Lobby Hotel Cismigiu
 • Receptie Hotel Cismigiu
  Receptie Hotel Cismigiu
 • Sala conferinte si evenimente Cismigiu
  Sala conferinte si evenimente Cismigiu
 • Apartament Hotel Cismigiu
  Apartament Hotel Cismigiu
 • Amfiteatru pentru evenimente in centrul orasului
  Amfiteatru pentru evenimente in centrul orasului
 • Fatada originala
  Fatada originala

Inchide