Unul dintre cele mai interesante trenduri în travel din ultima vreme, inclusiv pentru cazare în București, îl constituie așa numitul bleisure. Format din asocierea business și leisure, acest tip de a călători a început să devină din ce în ce mai popular în ultima vreme, fără să fie o alegere exclusivă a publicului millennial. Conceptul de bleisure combină călătoriile în scop business profesional cu timpul personal, de călătorie în scop recreativ, leisure. Ca urmare a restricțiilor de călătorie din ultima perioadă, deplasările în scop de business pentru cazare de 4* în București au scăzut, dar odată cu relaxarea măsurilor de distanțare socială și cu reluarea activității, călătoriile de business, la fel ca toate activitățile, se reiau și se reconfigurează într-o nouă formă.

Work from home a adus cu sine o accentuare a trendului existent pre-covid – un nou lifestyle, în care spațiile trebuie să se adapteze la modelul noului călător, care poate fi o persoană singură sau un cuplu care se deplasează pentru un sejur prelungit într-o destinație de leisure, timp în care și lucrează. Hotelurile, the home away from home, își adaptează spațiile și pachetele de servicii, începând cu reconfigurarea camerelor pentru a include spații de lucru până la oferte de sejururi prelungite sau medium stay.

Hotel Cișmigiu vine în întâmpinarea noului călător cu oferta specială pentru cazare de 4* în București. LIVE – WORK – STAY @ Hotel Cișmigiu este un pachet creat pentru o ședere de minim două săptămâni, cu un tarif preferențial de doar 50 euro/noapte de cazare în apartament de două camere, valabil până la sfârșitul anului.

LIVE. WORK. STAY @ Hotel Cișmigiu. Cazare 4* în București

Hotelul devine, în același timp, o destinație de vacanță, un spațiu de lucru și un spațiu de locuit. Totul este optimizat in acest sens. Apartamentele cu doua camere sunt complet dotate și utilate pentru locuit iar livingul este adaptat pentru office work și, dacă este necesar, pentru întâlniri de business. Internetul de mare viteza este accesibil din toate camerele și spațiile publice ale hotelului iar sălile de evenimente ale hotelului, de mici dimensiuni, pot fi folosite ca spații de întâlniri private și reuniuni. Toate serviciile – recepție non stop, parking, asistență permanentă – fac experiența șederii la hotel facilă și reconfortantă. Recomandăm trasee și experiențe pentru a descoperi orașul, facem rezervări la evenimente, bistro și berărie.

Descoperă Bucureștiul!

Centrul Vechi, plin de restaurante, cafenele și magazine moderne, obiective turistice cunoscute în întreaga lume, precum Casa Poporului sau Ateneul Român se află la o distanță de 15-20 de minute de minute de mers pe jos. Ruinele Curții Domnești a lui Vlad Țepeș, Biserica Sfântul Anton, cunoscută drept Biserica Curtea Veche, cea mai veche biserică din București și fostul loc de încoronare a domnilor Țării Românești sunt la numai 700 de metri distanta.

Tot în apropierea hotelului se află Muzeul Național de Artă a RomânieiMuzeul Național de Istorie a RomânieiPalatul CEC, cu un stil arhitectural impresionant, Mănăstirea Stavropoleos, construită în 1724 în perioada voievodului Nicolae Mavrocordat, Palatul Cercului Militar Național, de pe Bulevardul Regina Elisabeta.

Și, pentru ca pachetul sa fie complet, inclusiv plata serviciilor de cazare pentru pachetul LIVE – WORK – STAY @ Hotel Cișmigiu se poate face folosind vouchere și tichete de vacanță. Pentru rezervări și detalii, ne puteți contacta pe email la reservations@hotelcismigiu.ro.

Măsuri de siguranță

Am implementat peste 60 de măsuri pentru prevenirea contaminării cu COVID -19, de la reconfigurarea traseelor în spațiile publice și igienizarea strictă a apartamentelor din hotel până la noi reguli de conduită a personalului. În această perioadă cu totul excepțională, facem toate eforturile pentru a ne asigura că atât oaspeții, cât și angajații noștri sunt în deplină siguranță la Hotel Cișmigiu.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE