Bucureștiul a devenit o destinație preferată pentru organizare de evenimente de afaceri mari, congrese și conferințe. Avantajele pe care le oferă orașul sunt atractive atât pentru organizatori, cât și pentru participanți: diversitatea spațiilor de organizare evenimente, oferta turistică, internetul de mare viteză, un foarte bun raport calitate/preț și, nu în ultimul rând, facilitățile sale de agrement fiind doar câteva dintre acestea.

Oamenii sunt mai dornici ca niciodată să se întâlnească și să relaționeze unii cu alții, așa că evenimentele – fie că este vorba de agrement sau de afaceri – au revenit. Anul acesta, în capitala României au avut loc câteva conferințe importante, iar ecourile de după aceea au fost extrem de favorabile. Unul dintre aceste evenimente a fost conferința Brand Minds, organizată în iunie, care a reunit peste 5000 de participanți. Nume mari precum Gabor Mate, Daniel Pink, Mark Manson, Dan Ariely, Jordan Peterson sau Gary Vaynerchuk au urcat pe scenă și au susținut prezentări care au lăsat o puternică impresie asupra publicului.

Un alt eveniment mare care vine la București în acest an este Conferința Plenipotențiară a UIT. Acesta va avea loc în perioada 26 septembrie – 14 octombrie și este un eveniment cheie pentru industria telecom, în care statele membre ale Uniunii Internaționale de Telecomunicații decid asupra viitorului în dezvoltarea tehnologiilor informației și comunicațiilor la nivel mondial. Hotel Cișmigiu va oferi cazare în București pentru peste 200 de participanți la acest eveniment.

Așadar, de ce vă recomandăm să organizați următoarea conferință sau eveniment de afaceri în București?

Locații excelente pentru organizare evenimente de afaceri

Orașul poate găzdui evenimente mari în sălile sale spațioase, precum Sala Palatului sau Palatul Parlamentului, situate central și cu acces facil la mijloace de transport. De asemenea, Bucureștiul are cea mai mare capacitate de cazare premium – sunt o mulțime de hoteluri în zona centrala a orașului, cu facilități de cazare de 4 stele.

Hotel Cișmigiu este preferat de călătorii de afaceri pentru locația sa centrală, la câțiva pași de Centrul Vechi, precum și aproape de toate obiectivele turistice principale și instituțiile administrative locale și naționale. Camerele sale sunt de fapt apartamente moderne cu living, zonă de relaxare, dormitor și bucătărie. Hotelul oferă, de asemenea, opțiuni pentru organizarea de evenimente de dimensiuni medii și mici, cu participare directă sau în format hibrid, în sălile sale de conferințe. Sunt ideale pentru întâlniri de lucru, traininguri, discuții de antreprenoriat, întâlniri de afaceri sau ateliere de lucru, interviuri, seminarii sau lansări de produse.

Farmecul orașului

Când vă gândiți la alegerea unui oraș ca destinație pentru congrese și conferințe, alegeți unul cu acel “X Factor”. Și, cu siguranță, Bucureștiul îl are. Un oraș al contrastelor, a devenit o destinație căutată pentru cei care doresc să exploreze și „altceva”. Un mix eclectic, unde viața de noapte trepidantă se desfășoară pe străzile pietruite ale Orașului Vechi lângă biserici și clădiri cu o arhitectură veche de secole, Bucureștiul este un amestec surprinzător de stiluri, și o experiență în sine.

Cafeaua excelentă, berea artizanală și mâncarea delicioasă din fermecătoarele bistrouri, cafenele și restaurante bucureștene vor face ca participanții la eveniment să-și amintească cu plăcere de acest oraș. Lista de must see in Bucharest, într-un city break sau într-un scurt sejur, începe de la explorarea muzeelor, bisericilor, bibliotecilor și magazinelor de suveniruri, până la petrecerea zilei la cel mai mare spa cu apă termală din Europa de Est sau a serii în Centrul Vechi. (Vezi aici oferta noastră de cazare și o zi la spa Therme Bucharest, valabilă până la sfârșitul anului)

Alte facilități pentru organizare evenimente de afaceri

Bucureștiul are aeroport internațional cu conexiuni excelente cu orașe din România și  întreaga lume. În plus, este unul dintre cele mai sigure orașe din Europa, făcându-l o destinație de călătorie primitoare și unul dintre cele mai accesibile locuri de locuit. Acest lucru aduce un bun raport calitate-preț în ceea ce privește costurile pentru organizarea de evenimente mari, congrese sau conferințe. Iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să iei în considerare Bucureștiul pentru următorul tău eveniment!

Pentru evenimentele mici, te invităm să descoperi oferta specială pentru conferințe în format hibrid pe care am pregătit-o la Hotel Cișmigiu.

Vă punem la dispoziție Sala Lipscani, cu o suprafață de 60 de metri și o capacitate între 24 persoane (în format Classroom) și 80 de persoane (în format Theatre). Una dintre cele mai bine cotate săli de conferințe din București și cea mai mare sală de la Hotel Cișmigiu, Sala Lipscani are design elegant și modern, vedere peste bulevard și lumină naturală. Dotările sălii includ toate echipamentele necesare organizării de conferințe în format hibrid: videoproiector și ecran de proiecție, sistem de sunet, LCD, cameră LOGITECH Rally Plus UHD 4K, Conference Camera System HUB, boxe, microfoane (inclusiv microfon mobil), internet de mare viteză, laptop, licență Teams, flipchart.

Pentru detalii și rezervări ne puteți contacta la email mirela.cojocaru@hotelcismigiu.ro și vă vom transmite o ofertă personalizată.

Vă așteptăm cu drag în București!

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE