După evenimentele care au marcat prima jumătate a lui 2020, la Hotel Cișmigiu au fost adoptate toate măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii Covid19, pentru a asigura atât oaspeților, cât și personalului, un spațiu mai mult decât frecventabil: organizat cu și mai multă atenție, prietenos, grijuliu și generos.

În special acum, în perioada verii de după o primăvară tensionată, majoritatea oamenilor simte nevoia să ”evadeze” din cotidian și să se relaxeze într-un cadru care oferă siguranța necesară, confortul binemeritat și  răsfățul mult râvnit. Hotel Cișmigiu, cazarea de 4 stele din centrul Bucureștilor, rămâne o destinație perfectă pentru un sejur care să revigoreze starea de spirit a călătorilor. Situarea sa într-o zonă centrală a Capitalei, în imediata vecinătate a superbului parc Cișmigiu, dar și a faimosului Centru Vechi bucureștean (printre altele), precum și condițiile premium de ședere în generoasele spații de cazare, fac ca fiecare clipă care este petrecută aici să fie una de calitate.

În plus, în miezul verii te poți bucura de răsfăț prelungit cu oferta LIVE.WORK.STAY@ Hotel Cișmigiu pentru cazare în București, chiar și cu tichete de vacanță!

Cazare premium în București, la ofertă, chiar și cu tichete de vacanță

Oricine este în căutarea unui loc de cazare în București nu dă greș atunci când alege Hotel Cișmigiu. Camerele care sunt disponibile aici sunt, de fapt, de dimensiunea unor apartamente: conțin living room, dormitor separat, baie, dar și bucătărie. Printre facilitățile spațiilor de cazare ale hotelului, alături de nelipsitele facilități ale unui hotel de 4 stele (Wi-Fi, seif, telefon, aer condiționat, uscător de păr etc.), se remarcă plita vitroceramică, frigiderul și cosmeticele ECO, pentru un plus de răsfăț.

Menționăm că, în prezent, pentru a respecta măsurile de siguranță, vesela de ceramică și sticlă a fost scoasă din toate apartamentele și a fost înlocuită cu pahare de unică folosință sigilate, însă kit-ul de gătit și vesela pot fi oferite la cerere oaspeților contactând recepția hotelului. Bineînțeles, în fiecare apartament al acestei cazări premium din București este pus la dispoziție un set de șervețele dezinfectante care poate folosit  de către oaspetele hotelului ori de câte ori îi este necesar.

Micul dejun, inclus în experiența de cazare la Hotel Cișmigiu, se servește, în prezent, la pachet, în baza unui meniu diversificat prestabilit. Astfel, fie că oaspeții hotelului s-au cazat cu tichete de vacanță pentru un sejur de relaxare, fie că au ales Hotel Cișmigiu drept cazare în București pentru activități în principal business, cu toții își pot planifica prima masă a zilei după cum își doresc: oaspeții vor anunța seara recepția la ce oră să le fie servit micul dejun, iar acesta va fi adus la ușa camerei întocmai, ambalat take away și cu tacâmuri de unică folosință. Zona de bucătărie a apartamentelor este un loc optim pentru servirea micului dejun livrat.

Alege oferta de cazare long stay de minim două săptămâni, trimite o cerere de rezervare la reservations@hotelcismigiu.ro și vei plăti cu tichete de vacanță pentru cazare în regim hotelier.

Cazare in Bucuresti la Hotel Cismigiu: O ședere cu stil

Decorul retro-chic al apartamentelor pentru cazare în centrul Bucureștiului creează o atmosferă destinsă și distinsă în același timp. Moderne și elegante, cu un mobilier confortabil cu un design nordic contemporan, apartamentele spațioase au vedere fie spre o curte interioară liniștită, fie pe Bulevardul Regina Elisabeta.

Situarea hotelului în această zonă centrală a Capitalei are avantajul de a fi în apropierea celor mai cunoscute atracții turistice, dar și a mai multor stații importante de transport în comun (stații de autobuz, troleibuz și metrou), utile pentru deplasări rapide spre alte zone din București.  În atenția celor care preferă să se deplaseze cu mașina personală: la Hotel Cișmigiu există o parcare privată în care, în limita locurilor disponibile, oaspeții își pot lăsa mașina în deplină siguranță.

Experiența unei șederi cu stil este posibilă dintotdeauna, chiar și în împrejurări excepționale, în centrul Bucureștilor, la Hotel Cișmigiu! De peste un veac, hotelul oferă oaspeților săi servicii și condiții de cea mai bună calitate, adaptate contemporanului. Te așteptăm la Hotel Cișmigiu, cazarea ta în București!

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE