Viața s-a schimbat total, pentru cei mai mulți dintre noi. Lucrăm de acasă, ne educăm acasă și ne limităm la maxim deplasările și interacțiunile sociale. Cum era de așteptat, asta a început să-și spună cuvântul și să aibă efecte negative atât în productivitatea muncii cât și în starea de echilibru de zi cu zi. La Hotel Cișmigiu, am înțeles că hotelurile trebuie să gândească și să-și adapteze serviciile dincolo de conceptul de “cazare în București” și că trebuie să venim cu oferte adaptate cererii și acestor vremuri, incredibil de imprevizibile.

Într-un recent interviu în Revista Biz, Mirela Cojocaru, Directorul hotelului, afirma:

“Am regândit spațiul hotelului dincolo de funcția sa primară de cazare, și am venit cu oferte noi adaptate la context. Una dintre acestea este  #Workfromhotel, o ofertă cu Day Pass-uri prin care punem la dispoziție spații din hotel – foyer, săli de conferință și apartamente – pentru lucrul remote. Clienții pot închiria apartamentele pe timpul zilei și le pot folosi ca spațiu de lucru, acestea fiind dotate cu birou și cu living pentru discuții și întâlniri.” 

Am creat trei oferte care rulează în paralel la Hotel Cișmigiu, și care regândesc modul în care serviciile de hotelarie sunt “împachetate” de obicei. Ele sunt concepute pentru a răspunde unor nevoi pe care le-am sesizat la clienții noștri, precum și la noi nevoi, pe care pandemia și situația curentă ni le-au creat.

Cazare la hoteluri în București: Work from Hotel Cișmigiu 

Munca de acasă nu este neapărat eficientă. Concentrarea devine dificilă, mai ales pentru cei cu copii, când același spațiu devine, pe rând, birou, spațiu pentru lecții și loc de joacă. Cu oferta Work from Hotel Cișmigiu, te invităm să îți muți biroul într-o atmosferă chic, cu interioare art nouveau, într-un spațiu cu personalitate ce-ți va înviora ziua de lucru!

Pentru cine este oferta? 
Pentru toți cei care lucrează remote și care simt că au nevoie să “spargă” rutina zilnică a muncii de acasă. Se adresează în special bucureștenilor, datorită flexibilității și proximității de toate mijloacele de transport în comun.

Avantajele ofertei
Un preț excelent, care pleacă de la 15 Eur/zi (TVA inclus) pentru o listă întreagă de beneficii, care include, între altele, birotică, recepție, wifi, concierge, băuturi, apă și cafea, până la parcare gratuită în parcarea subterană a hotelului și acces la gym. O localizare excelentă, care face ca Hotel Cișmigiu să fie un loc ușor accesibil la toate mijloacele de transport, potrivit pentru munca de birou și pentru întâlniri de afaceri. Flexibilitate – poți alege din trei tipuri de pachete, unul dintre ele incluzând închirierea unui apartament întreg pentru perioada zilei, loc de parcare și acces la sala de gym. Vezi aici detaliile complete precum și modalitatea de rezervare a pachetelor de ofertă.

Cazare la hoteluri în București: Live @ Hotel Cișmigiu

Fără garanție, depozite sau număr minim de luni de chirie, cu oferta Live @ Hotel Cișmigiu plătești 950 euro/lună (TVA inclus) pentru cazare în apartament pentru maxim 2 adulți și un copil, într-o suită de 50mp cu dormitor, bucătărie utilată, living și balcon.

Pentru cine este oferta? 
Pentru toți cei care au nevoie de cazare în București, atunci când rezervarea vine direct pe site, la adresa de rezervari a hotelului. Se aplică un dicount de 5% la cel mai bun tarif disponibil în perioada sejurului respectiv. Trebuie doar să menționați că doriți discountul aferent ofertei STAY.

Avantajele ofertei
Prețul bun și locația excelentă, comparativ cu oferte similare de închiriere apartamente. În plus, față de chiria normală, nu există costuri de întreținere, electricitate sau alte taxe, și nici plăți în avans sau garanții depozit. În plus, beneficiezi de toate serviciile specifice unui hotel în acest preț, de la recepție permanentă, 24/24, cu servicii de concierge, securitate, pana la sală de fitness. Vezi detaliile complete precum și modalitatea de rezervare a pachetelor de ofertă aici. 

Cazare la hoteluri în București: Stay @ Hotel Cișmigiu 

Cea de-a treia ofertă este un pachet creat pentru o ședere de minim două săptămâni, cu un tarif preferențial de doar 50 euro/noapte de cazare în apartament de două camere, valabil până la sfârșitul anului.

Pentru cine este oferta? 
Pentru cei care se deplasează în interes de birou, pentru o perioada de minim două săptămâni, sau care au nevoie de cazare în București pentru mai puțin de o luna.

Avantajele ofertei 
Plata serviciilor de cazare într-unul dintre cele mai apreciate hoteluri din București se poate face folosind vouchere și tichete de vacanță. Hotelul devine, în același timp, o destinație de vacanță, un spațiu de lucru și un spațiu de locuit. Apartamentele cu două camere sunt complet dotate, livingul este adaptat pentru întâlniri de business. Toate serviciile – recepție non stop, parking, asistență permanentă – sunt incluse în preț. Vezi detaliile complete precum și modalitatea de rezervare a pachetelor de ofertă aici. 

Dacă dorești să discuți cu un reprezentant al hotelului pentru a înțelege mai bine care oferta ți se potrivește, ne poți contacta la mirela.cojocaru@hotelcismigiu.ro sau la telefon +40751 126 489.

Măsuri de siguranță

Am implementat peste 60 de măsuri pentru prevenirea contaminării cu COVID -19, de la reconfigurarea traseelor în spațiile publice și igienizarea strictă a apartamentelor din hotel până la noi reguli de conduită a personalului. În această perioadă cu totul excepțională, facem toate eforturile pentru a ne asigura că atât oaspeții, cât și angajații noștri sunt în deplină siguranță la Hotel Cișmigiu.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE