Hotel Cișmigiu are în lunile iunie și iulie o ofertă specială de cazare în București pentru toți cei care își doresc un apartament pe termen mediu în centrul orașului. Pentru o ședere de minim două săptămâni beneficiezi de un tarif preferențial de doar 45 euro/noapte de cazare în apartament de două camere. Oferta este valabilă în perioada 1 iunie – 31 iulie 2020. Pentru rezervări și detalii, ne puteți contacta pe email la reservations@hotelcismigiu.ro. Descopera avantajele cazarii în București în apartamentele Hotel Cișmigiu!

Cazare în apartamente spațioase de hotel în Centrul Vechi

La Hotel Cișmigiu te vei caza în apartamente de două camere, cu dormitor și living generos cu suprafață de peste 50 de metri pătrați. Camera de zi are spațiu de relaxare, zonă de lucru și canapea, baia are duș walk-in, uscător de păr, oglindă cosmetică și produse cosmetice Chopard. Apartamentele au două LED TV, WI FI, aer condiționat, telefon, minibar și seif. Bucătăria este modernă și este dotată cu plită vitroceramică, frigider cu consum redus de energie, chiuvetă și espressor de cafea. Alege dintre apartamentele DeluxeExecutive sau Superior!

Cazare longstay în apartamente, lângă obiective turistice și de business

Ieși din hotel și ai și ajuns în cel mai cochet parc al Bucureștiului. Centrul Vechi, cu toate terasele sale este la 5 minute de mers pe jos. Vrei să mergi la muzeu? Muzeul Național de Istorie, Muzeul Curtea Veche sau Muzeul Național de Artă te așteaptă. Poliția și Primăria Capitalei sunt chiar vizavi iar în fața intrării sunt stații pentru toate mijloacele de transport către orice punct de interes din București.

Oferta de preț vs servicii

Doar în iunie și iulie, prețul unei apartament este de 45 eur/noapte, în condițiile rezervării unui sejur de minim două săptămâni, adică un discount de peste 45% la fee-ul de cazare standard. Oferta longstay îți asigură acces la toate serviciile hotelului și include parcare la subsol în limita spațiului disponibil. Micul dejun se servește în sistem room service.

Cazare în apartamente în regim hotelier cu tichete de vacanță

Alege unul dintre apartamente șii poți achita sejurul cu tichete de vacanță. Alege oferta de cazare long stay de minim două săptămâni, trimite o cerere de rezervare la reservations@hotelcismigiu.ro și vei plăti cu tichete de vacanță pentru cazare în regim hotelier.

Măsuri de siguranță

Am implementat peste 60 de măsuri pentru prevenirea contaminării cu COVID -19, de la reconfigurarea traseelor în spațiile publice și igienizarea strictă a apartamentelor din hotel până la noi reguli de conduită a personalului. În această perioadă cu totul excepțională, facem toate eforturile pentru a ne asigura că atât oaspeții, cât și angajații noștri sunt în deplină siguranță la Hotel Cișmigiu.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE