În urma renovării clădirii istorice, Hotel Cismigiu a ajuns un reper pe piața hotelieră din București, dar și un reper turistic pentru oricine vizitează Capitala.

Clasificat la patru stele, este perfect pentru turismul de business, și potrivit tuturor celor care vor să fie aproape de Centrul Vechi și de atracțiile turistice pe care le oferă.

Apartamentele au intre 38 si 55 de metri pătrați, cu geamuri care se deschid, cu spații largi, luminoase, gândite special pentru turismul de business. Dar este un hotel destinat oricui vrea să se bucure de relaxare și confort in mijlocul orașului (Georgeta Grecu, Director hotel)

Citiți mai multe în Revista Cariere.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE