Dincolo de preferințele personale, scopul cu care te deplasezi în capitala țării noastre va da un set diferit de nevoi pentru servicii de cazare. Atunci când cauți cazare în București, alegerea hotelului este foarte importantă.Primăvara este aici și, odată cu ea, vrem să ieșim la plimbare în parcuri și, de ce nu?, să petrecem un weekend într-un oraș care ne poate surprinde și pe care îl putem descoperi, de fiecare dată, altfel. Bucureștiul este un astfel de oraș.

Deși suntem obișnuiți ca în capitală să venim, de obicei, cu treburi la diferite instituții de stat sau pentru afaceri, Bucureștiul rămâne unul dintre cele mai atractive orașe ale României, cu atat de multe obiective turistice, încât un weekend este insuficient pentru a le vedea pe toate. Îți recomandăm, pentru început, un tur al câtorva dintre cele mai frumoase clădiri, de văzut în special de cei care sunt pasionați de arhitectura sau de istoria veche.

Cum alegi un hotel în București pentru turism?

Localizare în apropierea obiectivelor turistice. Cel mai bun punct de plecare în explorarea orașului este chiar din centrul sau. Ia-ți cazare într-un hotel de pe unul din bulevardele istorice, în apropierea celor mai frumoase atracții turistice, muzee și parcuri.

Hotelul – un obiectiv turistic în sine. Cum ar fi să locuiești pentru câteva zile într-o clădire istorică, ce spune povestea orașului de peste 100 de ani? Hotel Cișmigiu este un loc plin de legende și mister. Și, totodată, este una dintre cele mai reușite realizări arhitecturale ale începutului de secol, care se păstrează în aceeași formă ca atunci când a fost construit.

Și, nu în ultimul rand, alege pentru confortul personal. Atunci când ne aflăm într-o minivacanță, vrem să ne răsfățăm, nu? În această perioada, hotelurile de patru stele oferă rate-uri excelente de cazare, în special la rezervarea directă pe site.

Hotel în București pentru business

Pentru deplasările de business, alegerea hotelului este indicat să fie un mix de funcțional și confort. Traficul în București nu este cel mai prietenos, de aceea timpul și modul în care îl poți economisi, sunt de mare importanță. Alege hotelul cel mai apropiat de locul unde ai treabă, oricare ar fi destinația ta. Hotel Cișmigiu este la 5 minute de mers pe jos de câteva dintre cele mai importante instituții – Primăria Bucureștiului, Direcția Generală a Poliției sau Institutul Național de Magistratură – și la o stație de troleibuz de Piața Universității.

cameră liniștită cu un pat cât mai confortabil pentru un somn odihnitor și serviciile prompte sunt criterii importante în alegerea unui hotel de business în București. Îți recomandăm să alegi un hotel cu apartamente, pentru spațiile generoase care includ atât dormitor cât și living, cu spațiu pentru lucru și pentru întâlniri.

Dacă vii cu mașina în București, știi, probabil, că parcarea în centrul orașului poate fi o problemă. Alege un hotel care oferă parcare păzită, unde poți lăsa mașina în siguranță. Hotel Cișmigiu este singura clădire istorică din București care are parcare subterană. Iar pentru orice rezervare directă pe site, parcarea este oferită gratuit. Iar dacă nu vii cu mașina, este indicat ca hotelul unde te vei caza sa fie în apropiere de mijloacele de transport cu legătură directă la destinația unde trebuie să ajungi.

Hotel Cișmigiu – alegerea ideală pentru leisure și business

Cu 60 de apartamente spațioase, ce au living, dormitor și bucătărie, Hotel Cișmigiu este o cazare de 4 stele la superlativ – pentru tine, cu partenerul tău, cu familia ta, cu prietenii tăi și prietenii prietenilor tăi. La etaj te așteaptă unul dintre cele mai romantice restaurante din București, Cișmigiu – Bistro la Etaj, cu atmosfera Micului Paris și o vedere superbă de pe terasă.

Pentru întâlniri casual, celebra berărie Gambrinus de la parterul hotelului, care împlinește anul acesta 80 de ani, te așteaptă cu decoruri de lemn, veselie la pătrat și povești care amintesc de atmosfera Bucureștiului Vechi. Serviciile recepției îți stau la dispoziție pentru orice cereri, informații sau rezervări. Cu un punctaj de 9.5 la localizare, Hotel Cișmigiu are o poziționare excelentă, aproape de obiective turistice dar și de instituții.

Pentru cele mai bune tarife, rezervă direct pe site-ul nostru.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE