O cazare la hotel în București – sau în oricare alt oraș vă doriți să călătoriți – nu trebuie să fie neapărat și scumpă. Chiar dacă prețurile pot fi mai ridicate în unități de cazare de 4 stele, exista metode prin care puteți găsi cele mai bune tarife în hotelurile preferate. Iată câteva idei pentru următoarea voastră deplasare de business sau vacanță urbană de tip city break!

Faceți un mic research de prețuri și oferte pentru cazare la hotel

Puteți începe să faceți căutarea unui hotel pe site-urile de rezervări online, cum sunt Booking.com, Expedia sau Kayak. Acestea au comparatoare de prețuri, care vă vor ajuta să verificați tarifele de cazare de la mai multe proprietăți, precum și o structură astfel gândită, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință care sunt punctele de atracție ale hotelului respectiv.

Dar nu vă opriți aici. După ce alegeți un loc de cazare pe placul vostru, faceți un pic de research despre acesta, pe site-uri de review-uri, pe pagina de Facebook sau de Instagram a hotelului și, mai ales, direct pe site-ul său de prezentare. Hotelurile preferă să vândă direct, prin site-ul propriu. De aceea, de multe ori veți găsi oferte speciale, pachete și discount-uri care sunt disponibile doar prin rezervare directă. Studiați secțiunea de oferte a site-ului și nu ezitați să sunați direct în recepție și să întrebați care sunt discounturile pe care le oferă la rezervare directă.

Alegeți hoteluri de business pentru cazare în București

Nu vă speriați, știm că atunci când spui hotel de business, imediat te duce cu gândul la prețuri mari. Dar hotelurile urbane, centrale, orientate către publicul de business tind să aibă prețuri foarte bune în perioada sezonului de vacanță și în weekend-uri, tocmai pentru a compensa faptul că publicul lor principal, oamenii de afaceri, nu călătoresc îndeosebi în aceste intervale. Un hotel de business face oferte speciale și discount-uri, pe care le oferă de obicei prin pachete de tip city break de weekend, pachete de grup și incentives de rezervare directă.

Căutați oferte last minute pentru cazare la hotel

Incertitudinea ultimilor ani, cauzată de pandemie, a făcut ca industria hotelieră să fie mult mai flexibilă. Au fost ani în care last-minute-ul, ca modalitate de rezervare a cazării, era mult mai probabilă decât rezervarea clasică, făcută cu mult timp înainte. Chiar dacă pandemia a trecut, multe hoteluri și-au păstrat o politică flexibilă și au oferte last minute. Nu ezitați să sunați și să întrebați dacă exista și care sunt acestea.

Verificați ofertele de tip cross-promo

Hotelurile fac parteneriate cu alți prestatori de servicii, creând pachete cu prețuri mai bune, precum și un cumul de servicii preferențiale, pentru clienții comuni ambilor parteneri. La Hotel Cișmigiu avem în prezent două astfel de oferte și, în fiecare lună, venim cu ceva nou.  Una dintre acestea este Spa Day @ Therme, în care clienții celui mai mare parc acvatic cu apă termală din SE Europei – Therme București – primesc un tarif preferențial de cazare la Hotel Cișmigiu, în apartamente de 4*, cu mic dejun inclus. În același timp, la rândul lor, clienții Hotelului Cișmigiu pot beneficia de o ofertă specială care să includă și o zi de relaxare în atât de apreciatul Therme București.

O altă ofertă, de data aceasta mai nișată, se adresează celor care vin în București în scop medical, ca și clienți ai clinicii de fertilitate Genesis Athens. Aceștia se pot caza la Hotel Cișmigiu cu un discount de 10% la prețul de cazare, folosind un cod special de discount, în pagina de rezervare online de pe site-ul hotelului.

Vrei să beneficiezi de aceste oferte? Spa Day @ Therme este valabilă până la sfârșitul anului. Pentru a rezerva un loc, completează formularul de pe pagină sau scrie-ne la reservations@hotelcismigiu.ro.

Folosește coduri de discount pentru cazare la hotel

Codul de discount este un cod unic, asociat unei oferte speciale, care are o valabilitate limitată, fie ca timp, fie ca număr de rezervări. Atunci când se face o rezervare directă pe un site – www.hotelcimisigu.ro – pentru a finaliza rezervarea, se accesează așa-numitul booking engine, sau motor de rezervare, instalat în site. Acesta colectează datele rezervării, nume, perioada șederii, tipul de cameră ales. De asemenea, afișează prețurile pe camere, serviciile incluse precum și ofertele speciale. Motorul de rezervare instalat pe site-ul Hotel Cișmigiu este securizat, astfel încât se fac plăți în completă siguranță, pentru garantarea rezervării.

În acest booking engine se găsește un câmp unde se inserează un cod de discount, atunci când se activează oferte de acest fel. Când se inserează codul de discount, prețul se reduce în mod automat pe durata rezervării și/sau se activează oferta corespondentă. Codul de rezervare directă este distribuit doar prin rețelele sociale ale hotelului, pentru a ajunge la un segment de clienți loiali brandului sau care își doresc să se cazeze la noi.

Iată cinci modalități de a face rezervare și găsi cazare în București într-un mod smart, folosind oportunități de discount și oferte care aduc beneficii de buget călătorilor și care pot fi accesate cu ușurință făcând rezervare direct prin site-ul hotelului.

Te așteptăm!

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE