Echipa noastră de organizare se bucură de experiența, dedicarea și pasiunea necesare pentru a duce un eveniment memorabil la bun sfârșit. Situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, aproape de centrul orașului, Hotel Cișmigiu îmbină impecabil un spațiu cu o bogată istorie, săli de conferințe perfecte pentru o multitudine de ocazii și servicii de catering care să completeze experiența invitaților tăi.

5 motive pentru care să organizezi evenimente la Hotel Cișmigiu

Sunt multe motive pentru care să alegi să îți organizezi evenimentele la noi, însă astăzi ți-am pregătit un top 5 care să îți rezume cele mai importante aspecte ale unui eveniment la noi.

#1 Evenimente la Hotel Cișmigiu: Poți alege dintre cinci săli și un amfiteatru

Hotel Cișmigiu oferă un amfiteatru de mari dimensiuni cu salon și cinci săli mici și intime cu lumină naturală pentru organizări de evenimente reușite. Aceste săli de conferință în București sunt cele mai potrivite pentru întâlniri de lucru sau discuții antreprenoriale, ședințe de business sau workshop-uri, interviuri și seminarii sau lansări de produs. Fiecare sală are un design contemporan și dotări moderne gata să ofere evenimentului și invitaților o experiență completă, impecabilă. Amfiteatrul Cervantes este situat la parterul Hotelului Cișmigiu, în Institutul Cervantes și degajă un aer spectaculos. Spațiul include și un salon potrivit pentru pauzele de cafea sau light lunch. Suprafața sa de 156 mp poate acomoda până la 120 de persoane. Te invităm să descoperi și cele cinci săli, cu specificul lor, aici.

Toate sălile sunt dotate standard cu flipchart, video proiector și ecran, WiFi, sistem de sunet, la care se pot adăuga, la cerere, înregistrări audio-video, traduceri simultane, videoconferință și altele, în funcție de nevoie și specificul evenimentului.  În plus, în sălile noastre ideile tale prin viață mai ușor atunci când sunt scrise pe pereți. Cele 5 săli luminoase, spațiile largi, atmosfera din ele și dotările sunt perfecte pentru 10 sau peste 40 de oameni. Mai mult, suntem fermi adepți ai unei vieți green, motiv pentru care în sălile noastre vei găsi pixuri și carnete create din hârtie reciclată.

#2 Catering cu stil de la Cișmigiu – Bistro la Etaj

Unui eveniment de succes nu îi poate lipsi niciodată un serviciu de catering impecabil, care să ofere invitaților un moment delicios de pauză. Cișmigiu – Bistro la Etaj, bistro-ul nostru roz Instagramabil de la etajul 6 al hotelului cu una dintre cele mai frumoase priveliști din oraș se asigură că invitații evenimentului se pot bucura de preparate gustoase în pauza de masă sau de cafea. Echipa bistro-ului pregătește meniul și îl va aduce atunci când sosește momentul de pauză.

#3 Evenimente la Hotel Cișmigiu: Poziție avantajoasă și accesibilă pentru invitați

Poziționarea centrală a hotelului facilitează accesul ușor al participanților la eveniment, indiferent cu ce mijloc de transport ajung la noi. Hotelul este extrem de aproape de linii de RATB și metrou. Se poate ajunge la fel de ușor și cu un taxi sau cu mașina personală. Iar la finalul întâlnirii sau al conferinței, participanții se pot bucura de puțină relaxare în centrul zonei în care se află Hotel Cișmigiu, care oferă o zonă de shopping, street food și mai multe opțiuni de nightlife.

#4 Locație deosebită prin prima istoriei hotelului

Hotel Cișmigiu are o istorie de peste 100 de ani, piperată cu povești spectaculoase înca din perioada interbelică. Hotel Cișmigiu se încadrează astfel cu ușurintă în trendurile 2020 de organizare evenimente corporate ce propun locații neconvenționale sau bogate în istorie pentru astfel de ocazii.

#5 Evenimente la Hotel Cișmigiu: Echipă dedicată de organizare

La Hotel Cișmigiu avem o echipă de organizare a evenimentelor gata oricând să își pună pasiunea și dedicarea în slujba succesului unei conferințe sau oricărui alt tip de eveniment.  Ne bucurăm de fiecare dată să primim feedback pozitiv de la partenerii și clienții noștri care aleg să colaboreze cu noi pentru succesul fiecărui eveniment corporate.

“I would like to congratulate you and your teams for the outstanding improvements you have achieved in the Cismigiu Hotel catering and restaurant services. You know I am a regular, loyal customer, and that I have many return participants in the trainings I deliver in your property.  They are all enchanted with your current service, the variety and quality of the food, both in your sixth-floor restaurant and in the morning and afterrnoon breaks served on the conference floor.

You have known me for years, and know I am not the type of client to easely praise what I consider normal service.  But the boost you have achieved since this last summer truly merits congratulations. I do hope you will pass this on to your teams. Wishing you an excellent christmas and year end, and see you early 2019 for another year, continuing our excellent collaboration.

Sincerely

Alain Cardon, MCC Master Certified Coach (ICF)”

Dacă deja te pregătești de un astfel de evenimente, te invităm să ne contactezi pentru te ajuta să planifici, pas cu pas.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE