De la redeschiderea sa în 2012, hotelul a devenit și una dintre cele mai căutate cazări – fiind un hotel central în București cu servicii și facilități de 4 stele, complet renovat, dar care și-a păstrat atmosfera șic, ce nu poate fi imitată de către niciun alt hotel bucureștean. Spațiile de cazare pe care hotelul le pune la dispoziție sunt generoase, fiind mai degrabă apartamente ce dispun de două camere: un living, un dormitor, toaletă și chiar și de o bucătărie utilată cu plită vitroceramică, frigider cu consum redus de energie, chiuvetă și espressor de cafea.

Având o filosofie ce pune preț pe responsabilitatea față de comunitate și mediul înconjurător, la Hotel Cișmigiu toate materialele promoționale sunt realizate din hârtie reciclată; aparatele electrocasnice au un consum redus de energie, dușurile moderne (rain-shower) joacă un rol important în economisirea apei în timpul dușului și aduc, în același timp, un plus de confort pentru călătorul modern, iar detergenții folosiți pentru igienizarea camerelor sunt biodegradabili. De asemenea, brandul Hotel Cișmigiu se implică în activități locale destinate protejării mediului și comunității.

În plus, la Hotel Cișmigiu, antreprenorii locali sunt susținuți – în mini barul din fiecare apartament al hotelului central din București vei găsi și sticle cu bere artizanală românească! Astfel, fiecare oaspete se poate bucura de gustul autentic al berii artizanale Zăganu, creată în fabrica românească de la poalele munților Ciucaș, al cărui vârf, Zăganu, a inspirat numele mărcii fondate în urmă cu 6 ani.

Hotel central din București cu o faimoasă berărie la parter

Atmosfera Bucureștiului de odinioară este redescoperită în moderna berărie Gambrinus, situată la parterul hotelului Cișmigiu. Cea mai cunoscută berărie din București, cu vedere spre bulevardul Regina Elisabeta, este un cadru primitor, cu un decor ce evocă vremurile în care București a căpătat porecla ”Micul Paris”. Mese din lemn, specifice unei berării autentice, și murale cu Bucureștii vechi sau cu portrete de la 1880 crează vesela atmosferă a berăriilor ante și interbelice. Deasupra barului tronează statuia lui Gambrinus, regele legendar din Flandra, considerat a fi protectorul berarilor. Nu putea lipsi din această faimoasă berărie din București!

Meniul berăriei Gambrinus include preparate făcute după rețete vechi de 100 de ani, inclusiv o bere artizanală care și-a păstrat rețeta de la 1869. La berăria Gambrinus de la parterul hotelului central din București – Cișmigiu – poți savura mic dejun, prânzul și cina, iar dacă ajungi între orele 12:00 – 17:00 ai 25% reducere din comanda ta. Este locul ideal pentru a savura preparate atât tradiționale cât și inspirate din bucătăria internațională. Berăria este deschisă în fiecare zi, de la 07:00 și până la miezul nopții.

Ce alte avantaje ai la Hotel Cișmigiu

Îndrăgitul Hotel Cișmigiu de pe Bulevardul Regina Elisabeta 38 din centrul Capitalei a fost, încă din secolul al XX-lea un hotel prestigios și modern, cu o atmosferă deosebită și servicii și facilități care au făcut ca șederea oricărui oaspete aici să fie una cât se poate de plăcută. În prezent, după modernizarea acestui hotel central din București, cazarea la Hotel Cișmigiu este o experiență rafinată. Deși clădirea hotelului are o istorie de peste 100 de ani, înăuntrul său, facilitățile sunt de ultimă generație, iar filosofia brandului Hotel Cișmigiu este orientată spre viitorul sustenabil. Grija față de mediul înconjurător și promovarea artizanilor locali, prin includerea berilor artizanale românești (alături de băuturile mărcilor internaționale) în mini barul de la îndemâna oaspeților săi,  transformă Hotel Cișmigiu în ceva mai mult decât o cazare – el devine un brand cu un impact social pozitiv.

O ședere la Hotel Cișmigiu este întotdeauna o experiență minunată, plină cu surprize plăcute! La numai câțiva metri distanță, se află cunoscuta Grădină Cișmigiu, cea mai veche grădină publică din București. Grădina Cișmigiu este amenajată în genul parcurilor engleze și are mai multe intrări: două prin bulevardul Regina Elisabeta, două prin bulevardul Schitu Măgureanu, una prin str. Știrbei Vodă și 3 prin strada Ion Brezoianu. Parcul Cișmigiu este clasat pe lista monumentelor istorice din București cu B-II-a-A-19655.

Atunci când te-ai cazat la Hotel Cișmigiu, ajungi rapid în cele mai cunoscute zone ale orașului și te bucuri de obiectivele turistice. Dintre acestea, amintim:

În preajma acestui hotel central din București se află stații ale mijloacelor de transport în comun  (troleibuze și de autobuze), iar Piața Universității, unde se află și cea mai apropiată stație de metrou, este la o distanță de jumătate de kilometru. Atunci când te-ai cazat la Hotel Cișmigiu, ai orașul la picioare! Rezervă-ți cazarea din centrul orașului și bucură-te de toate avantajele!

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE