Suntem bucuroși să începem anul 2019 anunțând că hotelul Cișmigiu a fost implicat, la sfârșitul anului trecut, într-un proiect social de o importanță deosebită. Hotel Cișmigiu este unul dintre prestigioasele hoteluri din București care a colaborat cu Asociația The Social Incubator pentru a o ajuta în misiunea sa de a oferi un viitor mai bun pentru tinerii instituționalizați.

Asociația The Social Incubator este o organizație non-profit care a fost înființată în anul 2014, iar de atunci, misiunea ei de a contribui la susținerea și dezvoltarea tinerilor instituționalizați ai României prin oferirea de oportunități de angajare și ateliere de învățământ a crescut și se răspândește în fiecare an. Filozofia asociației se bazează pe următoarele obiective:

Hotel Cișmigiu este intre acele hoteluri din București care au avut privilegiul și plăcerea de a face parte din această misiune în ultimii doi ani, prin sponsorizarea unor evenimente ale asociației. Aflați mai multe despre implicarea noastră în acest proiect!

Hotel Cișmigiu, un partener de încredere și o destinație populară

Parteneriatul dintre Hotel Cișmigiu și Asociația The Social Incubator nu este o noutate; în ultimii doi ani, Hotel Cișmigiu a sprijinit activitățile The Social Incubator, oferind asistență și acces gratuit în sălile sale de conferință pentru evenimentele speciale ale asociației. În anul 2018, hotelul a oferit una dintre cele mai bine cotate săli de conferințe, sala Lipscani, pentru evenimentul de sfârșit de an al asociației, când sponsorii principali au fost premiați pentru proiectele lor de succes.

Atmosfera minunată a făcut ca acest eveniment să fie unul de neuitat și una dintre cele mai prețuite amintiri din 2018 pentru toți participanții. Sala de evenimente Lipscani a fost martoră la numeroase momente pozitive și participanți încântați. Este cea mai mare sală de conferințe de la Hotelul Cișmigiu și poate găzdui până la 70 de persoane pentru un eveniment de afaceri; sala de ședințe, cu ai săi 60 metri pătrați, este spațioasă și pentru recepții, făcându-l unul dintre cele mai potrivite spații atât pentru evenimente business, câti și pentru evenimente private.

Situată la primul etaj al hotelului, are o priveliște deosebită asupra bulevardului Regina Elisabeta și beneficiază din plin de lumină naturală – însă, în acest spațiu, ideile strălucesc și par să umple încăperea cu lumina lor! Facilitățile sălii de evenimente Lipscani includ echipamente moderne, cum ar fi un proiector, un ecran, sistem audio, Wi-Fi gratuit, whiteboard, flipchart și altele. Ori de câte ori aveți nevoie de o sală spațioasă, centrală, dotată cu facilități excelente care să vă facă evenimentul să fie unul memorabil, amintiți-vă de sala de evenimente Lipscani și nu ezitați să trimiteți o solicitare!

Prin sprijinirea, prin servicii de ospitalitate, a acestei asociații care se dedică unei cauze nobile, Hotel Cișmigiu a fost unul dintre hotelurile din București s-a implicat în evenimentul The Social Incubator. Valorile hotelului rezonează puternic cu misiunea acestei asociații și, prin urmare, nu este de mirare că cele două entități au colaborat în ultimii ani. Odată cu trecerea fiecărui an, am asistat împreună la dezvoltarea asociației, care a reușit să îndeplinească din ce în ce mai multe proiecte și țeluri.

De ce să alegeți Cișmigiu înaintea altor hoteluri din București

Serviciile impecabile, facilitățile și sprijinul pentru cauze sociale importante fac din hotelul Cișmigiu unul dintre cele mai atractive hoteluri din București. În afară de sălile de întâlniri moderne și bine dotate, situate într-o zonă centrală importantă din București, Hotel Cișmigiu oferă facilitățile potrivite și pentru activități de agrement. Un meniu divin de mâncare și băuturi vă așteaptă la Bistro la etaj pentru evenimente sociale sau întâlniri romantice, iar la parter, Berăria Gambrinus vă așteaptă cu o atmosferă relaxată și un design atemporal.

Dacă nu ați avut încă șansa de a ne vizita, vă așteptăm cât de curând – fie pentru un eveniment de afaceri, sau o masă delicioasă, un cocktail savuros sau o evadare într-un spațiu șic, dar și confortabil, în București. Rezervați o cameră și vizitați-ne în 2019! Este anul (și locul) unde se întâmplă lucrurile bune.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE