Subiectul pandemiei Covid19 se încheie și, odată cu primăvara, lumea începe să se relaxeze și să revină la stilul de viață anterior. Acest lucru înseamnă și călătorii, city breaks, dorința de a socializa, de a explora, de a descoperi noi locuri și a trăi noi experiențe. Acum este mai mult loc pentru spontaneitate și datorită stilului de lucru hibrid care a început să fie practicat de tot mai multe companii.

Avantaje pentru lucrul hibrid

Lucrul hibrid permite angajatului să lucreze de la distanță, inclusiv dintr-un hotel în care este cazat pentru o anumită perioadă de timp. Hotel Cișmigiu este acel hotel din București care este perfect configurat atât pentru a găzdui turiștii dornici să se simtă ca acasă în capitala României, cât și persoanele sosite aici în scop administrativ sau de business. Pe scurt, este perfect compatibil cu stilul de lucru hibrid, care echilibrează viața profesională și cea personală.

Cu spațiile sale de cazare încăpătoare și facilitățile de 4 stele pentru o ședere atât de confortabilă încât satisface nevoile oricărui oaspete, plus situarea sa în centrul Bucureștiului, Hotel Cișmigiu este hotelul din București ideal pentru șederi prelungite și lucrul de la distanță. Descoperă detaliile:

Hotel din București pentru remote work

Modern, primitor, central, spațios, Hotel Cișmigiu este cazarea din București unde te vei acomoda imediat. Cu priveliște spre bulevardul Regina Elisabeta, spre parc sau spre curtea interioară, camerele acestui hotel din București sunt, de fapt, apartamente dotate cu tot ce este necesar unei șederi mai mult decât confortabile.

Designul retro-nordic-chic îi dă fiecărui apartament o atmosferă stilată și familiară în același timp. Apartamentele Deluxe și Executive sunt ideale pentru șederi prelungite, căci sunt dotate și cu câte un spațiu de bucătărie unde te simți în largul tău. De la masa de dining poți lucra comod în timp ce cafeaua se face la espressor. Zona de living cu TV, canapea și fotolii este ideală pentru pauze, dar și mai atractiv pentru acest hotel din București este situarea sa la câțiva pași de Grădina Cișmigiu. O plimbare prin Cișmigiu la sfârșitul zilei sau jogging de dimineață prin parc, la aer curat, este un mod sănătos, plăcut și la îndemână de a petrece un ceas din timpul liber.

De asemenea, faptul că Centrul Vechi, cele două cinemateci din București și numeroase obiective turistice sunt în imediata apropiere a Hotelului Cișmigiu este un atu pentru oaspeții noștri. Folosind o cazare longstay pentru lucru hibrid și/sau vacanțe, orașul este ușor de explorat și de îndrăgit.

Importante instituții administrative ale statului se află în preajma Hotelului Cișmigiu: Poliția Capitalei, Primăria Capitalei, Institutul Național al Magistraturii, dar și Spitalul Colțea, teatre, Universitatea București. Două-patru stații de autobuz/troleu mai încolo se află Opera din București, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină și Farmacie și Spitalul Universitar. La câțiva pași de acest hotel din București se află stații de transport în comun, utile pentru cei care au nevoie să se deplaseze spre alte zone ale municipiului.

Faimosul nostru hotel din București are și săli de evenimente cu dotări moderne și suprafețe potrivite pentru întâlniri de amploare sau mai restrânse. Faimoasă este și Berăria Gambrinus de la parter, unde curge berea făcută după o rețetă de la 1869 într-o atmosferă relaxată. Cinele romantice dar și mic dejunul apetisant se servesc la Cișmigiu Bistro la Etaj, unde călătoria culinară în jurul lumii dă pofta de viață. Vino să descoperi universul hotelului Cișmigiu, still young since 1912!

Ofertele Hotel Cișmigiu pentru lucrul hibrid

Hotel Cișmigiu este unul dintre hotelurile din București care are oferte de servicii și cazare pentru lucrul hibrid. Fie că vrei să lucrezi de la hotel cu oferta Work from hotel (preferatul freelancerilor), sau cauți un apartament în centrul Bucureștiului pentru longstay și cu servicii ideale pentru lucrul hibrid (Live @ Hotel Cișmigiu), ori pentru o perioadă mai scurtă, dar la fel de confortabilă (Stay @ Hotel Cișmigiu), contactează-ne și îți vom livra experiențe de 4 stele. În plus, la cazare ai asigurată parcarea gratuită și păzită în parcarea subterană a Hotel Cișmigiu, unica de acest gen într-o clădire istorică bucureșteană.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE