Vino să descoperi terasa El Patio, un spațiu comun Institutului Cervantes și hotelului Cișmigiu! Spațioasă, discretă, cu o atmosferă prietenoasă de vacanță ca în Peninsula Iberică, terasa El Patio este locul de fiesta din centrul Bucureștilor. Hotel Cișmigiu este singurul dintre hotelurile centrale din București care are, lângă parterul clădirii, un centru cultural european: Institutul Cervantes, instituție prezentă pe cinci continente și cu peste 90 de centre, cu scopul de a difuza cultura Spaniei și a tărilor vorbitoare de limba spaniolă.

Am încheiat, pentru vara lui 2020, un parteneriat cu Institutul Cervantes București pentru a organiza o serie de evenimente pe terasa El Patio. Un spațiu elegant și sigur, terasa are o suprafață de 300 de metri pătrați și capacitate maximă de 50 de persoane – pentru a respecta regula distanțării sociale. Descoperă evenimentele lunii iulie de la terasa El Patio, dar și alte motive pentru care să alegi, dintre toate hotelurile din București, Hotel Cișmigiu!

Evenimente vara aceasta la hoteluri din București: „Summer on a Hidden Terrace”

La Hotel Cișmigiu, un hotel central din București, găsim atât cazarea din București care a adoptat măsuri vitale pe durata pandemiei, cât și o terasă spațioasă adaptată cerințelor de siguranță, unde se vor desfășura mai multe evenimente de excepție, după cum urmează:

Desprinde-te de rutina orașului și evadează într-un spațiu special, terasa El Patio, unde muzica, filmele, spectacolele și vinurile de calitate te vor destinde și te vor purta, cu un pic de imaginație, spre locuri și civilizații exotice, greu accesibile în această perioadă…

Alte evenimente din preajma Hotelului Cișmigiu

În Parcul Cișmigiu, aflat la câțiva metri distanță față de hotel, se desfășoară cea de-a opta ediție a festivalului Bucureștii lui Caragiale. După o lungă perioadă de urmărit spectacole online, vara aceasta, teatrul se mută în aer liber, pe parcursul a zece weekend-uri, până pe 20 septembrie. Printre participanţii ediţiei se numără Teatrul Bulandra, Teatrul Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Mic, UNATC, Teatrul Excelsior, Teatrul Ion Creangă, Opera Comică pentru Copii, În Culise, Teatrul Ţăndărică, Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Creart, Teatrul Coquette, Teatrul Arte Dell’Anima, Teatrul Elisabeta şi Teatrul Stela Popescu. Accesul este gratuit și se face în baza unei rezervări online. Mai multe detalii despre programul festivalului, modalitatea de rezervare și regulamentul de acces vor fi disponibile curând pe www.arcub.ro.

Între 15 iulie și 27 august se desfășoară, în curtea Ateneului Român, a nouă ediție a Festivalului Internațional Vara Magică. 14 concerte, 7 seri cu orchestre, 7 seri de muzică de cameră de cel mai înalt nivel vor reprezenta atracțiile acestui an la Festivalul Internațional „Vara Magică” OPEN AIR. Biletele se pot găsi pe www.lanto.ro, www.bilete.ro și la casa de bilete a festivalului deschisă la Ateneul Român, intrarea din strada Benjamin Franklin nr. 1-3, de luni până vineri, între orele 14 și 19, începând cu data de 6 iulie. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe https://lanto.ro/ .

Ateneul Român se află la un kilometru distanță față de Hotel Cișmigiu – un prilej excelent de a face o plimbare de 15 minute pe Calea Victoriei!

Despre Hotel Cișmigiu

Camere-apartament, servicii și facilități de 4 stele, hotel central în București, într-o clădire construită în stil eclectic, cu elemente neoclasice și Art Nouveau; experiența cazării la Hotel Cișmigiu este una memorabilă, caracterizată de stil, calitate și satisfacție.

Dacă plănuiești să vii în Capitală pentru o ședere mai lungă, profită de oferta pentru cazare longstay într-unul dintre cele mai cochete, sigure și cunoscute hoteluri din București! Trimite o cerere de rezervare la reservations@hotelcismigiu.ro și vei plăti cu tichete de vacanță pentru cazare în regim hotelier

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE