Deși este un altfel de an, sau poate tocmai de aceea, nu înseamnă că spiritul sărbătorilor a dispărut. Ci că, dimpotrivă, acum este momentul să ne organizăm sărbătorile altfel. Poate că 2020 nu a fost în întregime  un an rău, mai ales pentru domeniul științei –  când s-a înregistrat o dezvoltare rapidă în explorarea spațiului, a diagnosticului medical, al neurotehnologiilor și al marcării recordului de timp pentru găsirea unui vaccin împotriva virusului.

Pe plan personal, se spune despre 2020 că, pe lângă piedicile și încetinirea ritmului nostru de viață, al tuturor, ar fi venit și cu o așa numită blessing in disguise. Cu un timp pe care, altfel, prinși în vârtejul vieții cotidiene normale, nu ni l-am fi acordat niciodată. Cu un timp pe care cei mai înțelepți dintre noi l-au împărțit cu familia sau și l-au acordat lor înșiși, pentru a se privi mai îndeaproape și cunoaște mai bine.

Sfârșitul lui 2020 poate să fie o continuare a unei stări dezarmate, lipsite de putere sau poate, dimpotrivă, sa fie o afirmare a încrederii, o celebrare, fie ea și în condițiile stricte impuse de protecția împotriva epidemiei. Așa că, revenind la tema noastră, se pune întrebarea, normală, de altfel, în decembrie 2020: Unde petreci sărbătorile de sfârșit de an? 

Iată răspunsul și îndemnul nostru:

Un altfel de Crăciun și un Revelion romantic

De ce romantic? Pentru că, if it’s not about love, then it’s about nothing. Asta și, în plus, pentru motive mult mai practice și concrete, cum sunt acelea că sărbătorile de anul asta trebuie să fie în cadru restrâns, intim. Și dacă nu cu persoana iubită, atunci cu cine? Noi, la Hotel Cișmigiu, ne-am pregătit temeinic. Am început, așa cum era normal, cu implementarea strictă a măsurilor de prevenire, igienizare și distanțare socială. Avem 60 de măsuri și practici pe care le verificăm zilnic, pentru clienți și personalul hotelului, pentru camere și spațiile publice.

Trecând la lucruri mai plăcute, am scos cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun și acum tot hotelul arată festiv –  practic, îl așteaptă pe Moș Crăciun. Care ne-a și consiliat, de altfel, pentru două cadouri speciale pe care ți le-am pus sub brad. Alege-l pe cel care-ți place mai mult, sau pe amândouă, nici noi și nici Moșul nu ne vom supăra!

Cadoul 1 – Crăciun la Hotel Cișmigiu București

Te așteptăm, alături de perechea ta, la Hotel Cișmigiu, pentru un Christmas Holiday City Retreat, în care să te relaxezi și să te lași răsfățat. Fă o plimbare pe străzile luminate feeric ale Centrului Vechi sau, de ce nu, dă o tură pe gheață în patinoarul amenajat la 5 minute de hotel, în Parcul Cișmigiu. Apoi, vino în hotel, unde ți-am pregătit un festin de Sărbători. Timp de două nopți, între 24 și 26 decembrie, vei fi cazat într-un apartament de lux, complet dotat și amenajat festiv. Îți vom servi toate mesele în cameră, pentru maxim de siguranță și intimitate. Bucură-te de atmosfera festivă în compania persoanei iubite și de bucatele delicioase de Crăciun, fără efortul de a le pregăti.

Pachetul include:

Preț pachet: 289 eur / 2 persoane. Rezervările se fac până pe data de 21 decembrie 2020, la telefon +40751.126.489 sau email mirela.cojocaru@hotelcismigiu.ro.

Cadoul 2 – Revelion romantic în București

Ce poate fi mai romantic de Anul Nou decât o cină la cel mai romantic restaurant din București? Cișmigiu Bistro la Etaj ți-a pregătit un meniu fabulos de Revelion, cu zece tipuri de preparate, open bar, o selecție de băuturi fine și live piano music, iar Hotel Cișmigiu ți-a pregătit camera în cele mai stricte condiții de siguranță: Apartamentul Executive te așteaptă cu un double king size bed, atmosferă festivă și toate facilitățile pentru un răsfăț perfect.

Pachetul include:

Preț pachet

Rezervă la: email mirela.cojocaru@hotelcismigiu.ro sau la tel. +40751 126 489. Locurile sunt limitate.
Rezervările se fac până pe 23 decembrie. Pachetele se vor achita integral până pe 28 decembrie 2020.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE