Unele obiective turistice din București sunt de o mare importanță pentru cultura românească. În această toamnă, alege cazarea în București în centrul Capitalei, în unul dintre cele mai vechi și frumoase hoteluri bucureștene, pentru a fi aproape de acele obiective turistice cu o imensă valoare artistică, arhitecturală, istorică și spirituală ale municipiului! Iată care sunt acestea:

Obiective turistice din București – lăcașuri de cult

Printre cele mai deosebite obiective turistice din București se află bisericile ortodoxe vechi de secole. Hotel Cișmigiu, situat convenabil pe bulevardul Regina Elisabeta, se află la câteva minute de mers pe jos față de:

Obiective turistice – muzee din preajma Hotel Cișmigiu

În drum spre sau chiar peste drum de bisericile istorice din lista de mai sus se află alte obiective turistice ale Bucureștiului: muzee naționale.

Cazare cochetă și centrală în București la Hotel Cișmigiu

Un sejur la București în preajma sărbătorilor de toamnă poate fi o experiență memorabilă, în special dacă ai ales Hotel Cișmigiu drept locul de cazare. Aici ai toate condițiile de confort și siguranță, serviciile sunt de 4 stele, iar obiectivele turistice sunt la tot pasul în preajma hotelului.

Rezervă cazare în camere cu personalitate direct pe site-ul nostru, pentru cel mai bun tarif.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE