Hotel Cișmigiu este unul dintre spațiile din București perfecte pentru o conferință corporate, oferind o gamă variată de săli de conferințe, cât și alte facilități ce pot contribui la succesul unui astfel de eveniment.

Situat în centrul orașului, Hotel Cișmigiu oferă o locație modernă, centrală, cu accente de personalitate ce vor face experiența invitaților tăi la conferință mult mai plăcută. În prima parte a acestui ghid am acoperit trendurile cotidiene pentru organizarea unui eveniment corporate, cât și alegerea unei săli potrivite pentru conferința ta. Vom acoperi pașii esențiali ai pregătirii unui astfel de eveniment. Pregătirea unui eveniment este importantă pentru a asigura succesul și calitatea imbatabilă a conferinței.

Care sunt pașii necesari în organizarea unui eveniment corporate?

#1 Stabilirea scopului conferinței

O prezentare de produs? Un review de final de an? Motivul pentru care creați evenimentul, cât și ceea ce vă doriți să obțineți în urma lui reprezintă primul pas de pregătire. Astfel, nu vă va scăpa niciun detaliu dacă veți avea o viziune clară, din start, asupra evenimentului, și veți ști și care este publicul țintă.

#2 Evenimente corporate: Alegeti echipa de organizare

Fie că vorbim de o conferință restrânsă sau un eveniment de mare amploare, echipa de organizare vă poate ajuta să puneți la punct fiecare pas al evenimentului. Hotel Cișmigiu pune la dispoziție o echipă de organizare conferințe dedicată, cu experiență, care să vă fie alături pas cu pas.

#3 Alegerea sălii de conferință

În funcție de scopul si amploarea evenimentului, următorul pas este să optați pentru o sală de conferințe. Hotel Cișmigiu oferă un amfiteatru de mari dimensiuni cu salon și 6 săli mici și intime cu lumină naturală pentru organizări de evenimente reușite. Aceste săli de conferință în București sunt cele mai potrivite pentru întâlniri de lucru sau discuții antreprenoriale, ședințe de business sau workshop-uri, interviuri și seminarii sau lansări de produs.

#4 Evenimente corporate in Bucuresti: Selecție catering, fotograf și speakeri

Un eveniment corporate de succes nu presupune doar momentele de conferință. Cateringul este un aspect esențial, care să ofere invitaților un moment de respiro delicios. De asemenea, fotograful poate surprinde momentele din cadrul evenimentului, iar fotografiile pot fi oferite cadou participanților. În plus, odată ce ați stabilit care vor fi speakerii, puteți crea și desfășuratorul evenimentului, pe pași și ore.

#5 Creați o strategie de promovare a evenimentului

Odată ce ați stabilit etapele evenimentului, este momentul să trimiteți invitațiile și să promovați evenimentul, fie printr-un newsletter sau alte mijloace, în funcție de scopul acestuia și publicul țintă.

Urmând acești pași, vă veți asigura că evenimentul corporate are din start o strategie riguroasă care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. În plus, echipa Hotel Cișmigiu va fi alături pas cu pas, pentru a vă oferi suportul și facilitățile necesare succesului conferinței.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE