Hotelul nostru din inima Bucureștiului oferă o gamă variată de săli corporate, pretabile unei multitudini de ocazii. Hotel Cișmigiu oferă un amfiteatru de mari dimensiuni cu salon și 6 săli mici și intime cu lumină naturală pentru organizări de evenimente reușite. Aceste săli de conferințe în București sunt cele mai potrivite pentru întâlniri de lucru sau discuții antreprenoriale, ședințe de business sau workshop-uri, interviuri și seminarii sau lansări de produs. Indiferent de evenimentul pe care îl organizezi, echipa noastră se va dedica reușitei lui. Atunci când alegi o sală de evenimente potrivită pentru nevoile tale de business, există o serie de factori de care va trebui să ții cont: locația, dotările, facilitățile și câteva alte detalii care să îți transforme ziua într-un succes. 

De ce să alegi o sală de conferințe în București la Hotel Cișmigiu? 

La Hotel Cișmigiu ai o gamă variată de săli din care să alegi. Fiecare dintre acestea are propria personalitate și poate să acomodeze perfect invitații evenimentului tău. Trebuie doar să ne spui ce ai nevoie, iar noi vom lucra cot la cot cu tine pentru ca workshop-ul, conferința sau ședința ta de business să fie una memorabilă. 

Alege sala de conferințe de care ai nevoie

Un eveniment mic sau de amploare? Cu mulți invitați sau în cadru restrâns? Cu un aer spectaculos sau business? Fiecare din sălile noastre îți poate oferi ceea ce îți dorești. Amfiteatrul Cervantes este perfect pentru conferințe spectaculoase, iar spațiul include și un salon potrivit pentru pauzele de cafea sau un prânz ușor. În Sala Lipscani lumina perfectă se îmbină cu designul elegant și modern, iar priveliștea spre bulevard va face deliciul invitaților tăi în pauzele de eveniment. Aceasta este cea mai mare sală din cadrul hotelului Cișmigiu – aici poți găzdui lejer evenimente de amploare mai mare. Dacă îți dorești un set-up mai intim, alege Sala Gabroveni. Această sală de conferințe din București poate acomoda evenimente de la 15 la 30 de persoane, de tipul unui workshop. Nu te teme, și de aici peisajul este perfect-dă în curtea noastră interioară.  

Plănuiești un seminar sau o ședință? Sala Blănari, cu dispunerea sa în stil teatru, poate acomoda până la 55 de persoane, iar în stil classroom, 20. Același stil de set-up și atmosferă îl poți găsi și în Sala Șelari – de dimensiune puțin mai redusă, până la 30 de persoane, la fel ca și Sala Zarafi. După cum poți observa ușor, nu degeaba ne mândrim cu sălile noastre de conferință – sunt moderne, centrale, dotate corespunzător și în interiorul unei clădiri pline de istorie.  

Ce facilități găsești în sălile de conferință de la Hotel Cișmigiu?   

Fiecare sală de evenimente de la noi poate fi dotată cu un echipament standard disponibil, la care se pot și altele. Astfel, fiecare sală vine la pachet cu: 

În plus, în amfiteatrul Cervantes, la cerere poți avea și înregistrări audio/ video, traducere simultană sau poți face videoconferință. Data viitoare când pregătești un eveniment corporate, alege una dintre sălile moderne de la Hotel Cișmigiu – evenimentul tău va fi unul de succes!  

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE