Un eveniment de succes aduce cu sine multă presiune și planificare, începând cu a alege o sală de conferințe, până la invitații, primirea oaspeților și multe alte detalii organizatorice.

Am pregătit un ghid al unui eveniment corporate de succes, în 3 părți, care să te ajute să duci un astfel de eveniment la bun sfârșit. Hotel Cișmigiu oferă spații pentru organizări evenimente cu design contemporan și dotări moderne. Hotelul nostru pune la dispoziția organizatorilor de conferințe un amfiteatru de mari dimensiuni cu salon și 6 săli mici și intime cu lumină naturală pentru organizări de evenimente reușite. Aceste săli de conferință în București sunt cele mai potrivite pentru întâlniri de lucru sau discuții antreprenoriale, ședințe de business sau workshop-uri, interviuri și seminarii sau lansări de produs.

#1 Care sunt trendurile de evenimente corporate în 2019-2020? Cum alegi o sală de conferințe?

Trendurile de evenimente din anul următor vin la pachet cu o mulțime de învățături noi pentru organizatori care să ducă evenimentele la alt nivel și pentru a le îmbunătăți în mod constant. Astfel, ți-am pregătit mai jos cîteva dintre cele mai importante tendințe ale anului ce urmează.
#1 Îmbunătățirea check-in-ului la eveniment.

Evenimentele sunt dinamice, astfel încât chiar două-trei minute pe care trebuie să le petreci într-un mod ineficient în timpul unui eveniment de opt ore va părea o eternitate. Nimeni nu vrea să aștepte, deoarece serviciile digitale ar trebui să ofere rapid toate informațiile necesare. Același lucru este valabil și în procesul de check-in. Fă-o, deci, perfect și rapid.

#2 Îmbogățește evenimentele cu experiențe dinamice

Este ușor să completezi un site cu panouri și roboți digitali, dar nu uita că utilizarea ultimelor tendințe tehnologice pentru evenimente doar de dragul modei este doar ornamentală și nejustificabilă din punct de vedere financiar. Tot ce plănuiești pentru a-ți surprinde invitații în 2019 ar trebui să fie practic și util. Încurajează-i să participe în timp real la paneluri și experiențe, pentru a crea oportunități customizate de learning, pentru un engagement de eveniment mai bun, însă nu te aștepta să fie interesați la fel de fiecare parte din pachetul de eveniment. 

#3 Utilizarea parametrilor pentru modelarea și personalizarea invitaților

În ultimii ani, algoritmii de clasament ne-au făcut mult mai selectivi, iar acum suntem pregătiți să consumăm doar conținutul pe care îl dorim legat de tendințele de întâlnire și evenimente. În plus, îl putem măsura eficient pentru a personaliza evenimentele sau a prezice tendințele viitoare.

#4 Medii de întâlnire viitoare pentru a spori inovația evenimentelor

Permite sponsorilor să aleagă mediile, să îți ofere mijloacele tehnice și mediile de întâlnire, să aranjeze zone pentru interacțiunea cu clienții sau chiar să ofere ceva pe cont propriu.

#5 Audiențele tânjesc după autenticitate 

Conform unui raport global, invitații la evenimente s-au săturat de formatele tradiționale. Astfel, detaliile care pot crea din eveniment unui neconvențional vor aduce cu sine un interes mai mare din partea oaspeților. 

De ce să alegi o sală de conferințe de la Hotel Cișmigiu?

Cu o experiență bogată în evenimentele corporate, echipa dedicată de la Hotel Cișmigiu poate transforma conferința ta într-un eveniment memorabil. O locație plină de istorie și mister, cu o priveliște superbă și detalii de decor pline de personalitate, Hotel Cișmigiu va crea pentru invitații tăi set-up-ul perfect. Poți alege, la nivel de săli, între Amfiteatrul Cervantes, Sala LipscaniSala BlănariSala ȘelariSala Zarafi sau Sala Gabroveni, fiecare cu propriul ei farmec și specific. Vei avea, la nivel de echipament standard disponibil, flipchart, video proiector și ecran, whiteboard, papetărie, WiFi, sistem de sunet, dar și altele, în funcție de nevoia ta.

În plus, te poți bucura de coffee break-uri și prânzurile din sălile de conferință servite în cadrul restaurantului de la etajul 6 al hotelului – Cișmigiu Bistro la Etaj – un bistro chic cu vibratii istorice si accente contemporane, cu arome din lumea largă, plus o priveliște superbă deasupra orasului de la terasă. Atunci când ai nevoie să organizezi un eveniment de succes și cauți sala de conferință perfectă, cât și o echipa de event profesionistă, nu ezita să alegi Hotel Cișmigiu

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE