Atunci când ai nevoie de o sală de conferințe în București, alege din oferta Hotel Cișmigiu. În hotelul nostru plin de istorie și mister vei găsi o serie de săli care îmbină farmecul clădirii, un design modern și dotări complete, pentru un eveniment reușit.

La Hotel Cișmigiu poți organiza cu ușurință evenimente de mică sau mai mare amploare – întâlniri de lucru sau discuții antreprenoriale, ședințe de business sau workshop-uri, interviuri și seminarii sau lansări de produs. Pentru fiecare dintre acestea, vei beneficia nu doar de sala aleasă de tine, ci și de ajutorul unei echipe dedicate de evenimente. Aceasta se va asigura că totul va ieși perfect, iar invitații tăi nu vor uita evenimentul prea curând. Într-un hotel din București ca al nostru, fiecare detaliu va fi pus la punct cu cel mai înalt grad de atenție și dedicare.

Cum alegi sala de conferințe de care ai nevoie?

Când cauți sala de conferințe din București de care ai nevoie pentru evenimentul tău, sunt o serie de criterii de care îți recomandăm să ții cont. Fiecare dintre acestea pot contribui la succesul conferinței tale.

#1 Alege o sală de conferințe în București cu un spațiu corespunzător

La Hotel Cișmigiu poți alege dintr-o serie de săli, mai mici sau mai mari, pentru conferința ta. Cea mai mare dintre acestea este amfiteatrul Cervantes, cu o capacitate de 120 de persoane și o suprafață de aproape 156 mp. Situat la parterul Hotelului Cișmigiu, în Institutul Cervantes, degajă un aer spectaculos. Spațiul include și un salon potrivit pentru pauzele de cafea sau light lunch. Amfiteatrul este dotat cu tot ce ai nevoie – Wi-Fi, flipchart, papetărie, proiector și ecran, un whiteboard. De semenea, la cerere, poți opta și pentru un echipament auxiliar – înregistrare audio video, videoconferință și traducere simultană. În plus, în pauzele evenimentului, invitații tăi pot savura din plin priveliștea splendidă cu care ne mândrim.

Dacă ai însă nevoie de o sală mai mică, avem câteva alte opțiuni perfecte pentru tine – trebuie doar să o alegi pe cea de care ai nevoie.

#2 Locația face diferența

O sală de conferințe în București nu este mereu ușor de ales. Din atâtea hoteluri din București, cum știi pe care să îl alegi pentru a acomoda conferința ta? Când ai invitați care vin din diferite părți ale orașului, sau chiar ale țării, locația este extrem de importantă. Hotelul Cișmigiu este situat în centrul orașului, pe Bulevardul Regina Elisabeta, fiind un punct de reper ușor de accesat de oriunde. În apropiere există linii de autobuz sau metroul de la Universitate sau cel de la Izvor.

#3 Alege o echipă dedicată și pasionată de organizare

Echipa de evenimente de la Hotel Cișmigiu se implică cu aceeași dedicare în fiecare eveniment. Astfel, te poți baza pe noi să îți oferim tot sprijinul necesar unui eveniment de succes. Știm prea bine ce presupune stresul organizării unei conferințe, astfel încât știm de fiecare dată cum să ne ocupăm nu doar de pregătirea în sine a evenimentului, ci și de orice eventuală situație neprevăzută care poate apărea pe parcursul evenimentului tău.

La Hotel Cișmigiu găsești mixul perfect de ingredinte pentru un eveniment reușit. Nu ezita să ne contactezi, iar noi îți vom oferi o sală de conferințe în București perfectă pentru un eveniment remarcabil.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE