Atmosfera de Mărțișor va lua cu asalt orașul și va invita oamenii să iasă la mese speciale, dedicate celor 2 sărbători. La Cișmigiu Bistro la Etaj vei descoperi mult romantism inspirat din vremea Micului Paris. Micul bistro situat la etajul 6 al Hotelului Cișmigiu a devenit deja unul dintre preferate în materie de restaurante romantice din București. Acesta este singurul restaurant roz din București aflat între Centrul Vechi și cel mai frumos parc din oraș. Cu vibrații istorice și accente contemporane, cu aer chic și arome din lumea largă, plus terasă deasupra orașului – ce îți poți dori mai mult?

Top restaurante in Bucuresti: Sărbătorește 1 și 8 martie la Cișmigiu Bistro la Etaj

Restaurantul Cișmigiu este găzduit la ultimul nivel al hotelului și a devenit o oazp de bun gust situat la granița dintre centrul istoric și frumosul Parc Cișmigiu. Designul te îmbie să zâmbești cu gândul la trăsurile care îmânzeau Bulevardul Elisabeta în trecut, dar acomodează armonios și elemente contemporane. Terasa se deschide cu vederi unice spre Palatul Parlamentului, iar meniul a la francaise are puterea să răsfețe turiștii și localnicii în egală măsură.

De 1 sau 8 martie, la Bistro poți experimenta cu adevărat ce înseamnă la vie en rose. Nu degeaba cochetul bistro este în top restaurante din București. De Ziua Femeii poți oferi aici doamnelor speciale din viața ta o cină plină de farmec, pentru a se simți cu adevărat răsfățată. Preparatele culinare vor seduce cu ușurință gusturile – de la supă de ceapă, la carpaccio du bibanne, rață de pe Cișmigiu, vită noblesse, somon crocant, câteva deserturi senzaționale și multe altele, meniul este cu adevărat savuros.

Detaliile roz și calde de design au creat din acest loc cel mai instagramabil loc din București, iar priveliștea invită oaspeții să se reintoarcă mereu la noi. Poți completa această experiență de 8 martie și cu o cazare la Hotel Cișmigiu – pentru a întregi un weekend plin de romantism. Alege camera perfectă – toate camerele noastre au o priveliște fermecătoare, sunt pline de confort și detalii de design ce vor fi repede îndrăgite de oaspeți. Poți adăuga cazării și un pachet Romance care include șampanie Moet & Chandon, un platou de fructe feliate și praline belgiene Leonidas, sau un buchet de flori. 

Îți garantăm ca doamna specială din viața ta se va simți extrem de răsfățată cu toate aceste detalii puse la punct. Ne vedem în luna lui Mărțișor în cel mai romantic restaurant din Capitală. Te așteptăm!

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE