Fă-ți planurile pentru acest weekend în București: rezervă două camere și o primești pe a treia gratuit! Este o oportunitate excelentă de a vizita orașul și de a petrece un weekend plăcut, în care să descoperi Bucureștiul și să te bucuri de confortul unui hotel de 4 stele din centrul orașului, alături de grupul tău preferat de oameni.

Ca și până acum, îți vom prezenta cele mai interesante și plăcute activități din weekend în București: târguri, evenimente sociale, de la concerte, petreceri sau spectacole pentru toate gustuile, expoziții de artă sau activități inedite la care să participe chiar și cei mici! Citește recomandările noastre și vino să te bucuri de cât mai multe!

Weekend în București cu răsfăț

Bucureștenii nu au uitat faptul că pe 24 februarie sărbătorim Dragobetele, patron al dragostei și bunei dispoziții în România; astfel, vă recomandăm Valentine’s meets Dragobete @ThermeTherme este cel mai mare și modern centru spa din București și adăpostește cea mai mare grădină botanică din România, cu 1500 de palmieri, orhidee și alte plante tropicale, care îți creează sentimentul că te afli în o vacanță exotică, nu la 10 minute de Nordul Capitalei. Deși situat la aproximativ 20 de kilometri distanță față de Hotel Cișmigiu, te poți deplasa cu ușurință alături de prieteni sau familie fie cu mașina personală, fie luând autobuzul special Therme din Piața Romană, aflată la câteva minute de mers pe jos față de cazare. Cu siguranță nu veți regreta vizita la acest spa deosebit – să nu vă uitați costumele de baie 🙂

Tot vineri, mergeți să savurați un cocktail pe terasa Muzeului Național de Artă Contemporană la o nouă ediție Sunset Over Bucharest. Cu prilejul acestui eveniment, muzeul își prelungește programul până la 21:00, pentru ca toți cei sosiți aici să aibă timp berechet pentru a vizita toate cele 4 etaje ale muzeului pline cu expozițiile artiștilor contemporani. Biletul de intrare în muzeu costă 16 lei și include posibilitatea vizitării întregului muzeu până la orele 20:00, când se va face ultimul acces.

Târguri și petreceri

Sâmbăta este o zi încărcată pentru toți amatorii de târguri și cumpărături: în această zi de weekend în București, au loc mai multe târguri. Unele sunt în apropierea hotelului Cișmigiu, dar îți recomandăm să vizitezi și altele aflate la distanțe mai mari de 2 km.

Primul, cel mai apropiat de hotel, are loc la Palatul Universul: Mezanin market. Aici, veți găsi cadouri cu poveste care să vă amintească de weekendul petrecut în București! Tot în clădirea Universul, la parter, va avea loc duminica expoziția de fotografie Cronicari digitali, în spațiul  Adaptive Work Environment. Proiectul Cronicari Digitali are ca scop redescoperirea patrimoniului cultural. În cadrul expoziției, veți descoperi retrospectiva celor mai reușite fotografii din 2018 ce au drept subiect zeci de obiective din patrimoniul cultural al României.

Fiindcă luna Mărțișorului se apropie, la Impact Hub Bucharest pe Splaiul Unirii nr. 165, se va desfășura târgul Dichisar de Martie. Pentru a ajunge la Impact Hub, luați metroul de la Piața Universității o stație spre Piața Unirii, de unde schimbați magistrala și călătoriți spre stația Timpuri Noi. Dichisar este cel mai mare târg de produse handmade și design din București – nu ratați oportunitatea de a-l vizita în așteptarea Mărțișorului!  Cu siguranță veți descoperi aici obiecte pe care să le dați în dar cuiva drag.

Târgul Garage Sale & Art din clădirea de pe Bulevardul Carol nr 53 (1.5 km de cazare) vă invită, între orele 14 – 20:00, să descoperiți obiecte de artă, fotografii și tablouri, cărți, discuri vinyl, dar și piese de bicicletă sau alte obiecte utile. Intrarea la târg este liberă, așa că profitați de oportunitate și mergeți să descoperiți ce comori au fost scoase la vânzare!

Îmbină dragostea de cărți cu joaca, socializarea și dezvoltarea personală la Bookisit, târgul de carte de pe strada Arcului nr 8, aflat la o plimbare de 20 de minute față de Hotel Cișmigiu. La Bookisit vei avea șansa de a achiziționa cărți, jocuri, filme, cărți audio și discuri second hand, aflate în stare foarte bună, iar copiii se vor distra la masa dedicată lor din cadrul târgului. Bookisit se va desfășura în casa Lente, cu o arhitectură deosebită și o grădină verde.

Ultimul târg pe care vi-l propunem este Half is free de la The ARK Bucharest, strada Uranus nr. 150. The ARK se află la o distanță de 2.5 km distanță față de Hotel Cișmigiu și este un festival de shopping la prețuri reduse la jumătate. Printre brandurile prezente la acest târg amintim Kinga Varga, Molecule F, Nissa, Melkior, PNK, Undress și multe altele. Half is free începe la 10:00 și durează până la 19:00, iar intrarea va fi, bineînțeles, liberă.

Concerte și petreceri

Seara, între 20:00-23:30 la Arenele Romane, are loc concertul de lansare a unui nou album al trupei Alternosfera. Concertul se va desfășura într-un cort încălzit. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro. Fanii muzicii electronice se pot duce la petrecerea Kristal Club – Creating memories with Audiofly, un eveniment susținut de Dance FM Romania. Petrecerea începe la 23:00 și ține până dimineața la 8:00. Kristal Club se află pe Bulevardul Regina Elisabeta, la 59 de metri distanță față de hotel. Este petrecerea perfectă la care să te duci alături de prietenii tăi!

Weekend în București: Teatru și masă la restaurant

Duminică are loc un nou Atelier de ornitologie, pe strada Ion Brezoianu nr. 47-49. Dacă dețineți binocluri, vă încurajăm să le aduceți cu voi la acest atelier cu ghidaj profesionist, ornitologul Paul Țibu. În cadrul atelierului se va organiza o plimbare ghidată de observare a păsărilor din Grădina Cișmigiu, și se va încheia cu o vizită la cuiburile de păsări amplasate anul trecut în zona Cișmigiului, pentru a verifica dacă au fost ocupate și ce specii au cuibărit acolo. Atelierul începe la 8:30, durează aproximativ 3 ore și este cu acces gratuit, însă este necesară o înscriere. Pentru înscrieri, trimiteți un email la adresa cismi.civic@gmail.com până sâmbătă cel târziu.

Acest eveniment este potrivit și pentru cei mici, deci nu ezitați să participați pentru a descoperi o parte de natură și pentru a petrece o dimineață de duminică plăcută alături de cei dragi. Încheiați weekendul cu o piesă de teatru la Teatrul Excelsior, unde se joacă, de la 19:00, spectacolul Rabelais – Viața Visătorului François. Spectacolul este inspirat din ”Gargantua & Pantagruel” și este în regia lui Horia Suru. Dacă sunteți interesați de spectacolele de la Teatrul Național București (aflat la Piața Universității), consultați calendarul cu reprezentații și rezervați-vă biletele din timp! Până la ora începerii spectacolului, savurați o cină gustoasă în Berăria Gambrinus de la parterul hotelului, sau desertul special de Valentine’s Day și Dragobete, L’amour c’est tout, din romanticul Bistro La Etaj al Hotelului Cișmigiu. Este modul perfect de a încheia un weekend în București la Hotel Cișmigiu!

Pentru a profita de oferta noastră 2+1 cameră gratuită, completați formularul de pe pagina ofertei!

Vă așteptăm!

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE