Parcurile acvatice s-au deschis, iar obiectivele turistice din București încep să fie din nou vizitate. Vino și tu să descoperi Micul Paris! Hotel Cișmigiu, o cazare în București aflată la câțiva pași de kilometrul 0 al Capitalei, ți-a pregătit o ofertă specială: Stay@Hotel Cișmigiu, cu discount și alte beneficii pentru durata sejurului tău. Optând pentru această de cazare de 4 stele, ești foarte aproape de mai multe atracții și obiective turistice bucureștene și te poți relaxa, știind că ești în siguranță. Să descoperim câteva evenimente și obiective turistice speciale, numai bune de vizitat vara aceasta când ești în Capitală!

Cele mai atractive obiective turistice, ce pot fi vizitate vara, în București

De la Hotel Cișmigiu și până la Muzeul Țăranului Român, Muzeul Satului sau Casa Ceaușescu sunt de parcurs în jur de 5 kilometri. Dacă vremea nu este prea călduroasă, ai putea lua orașul la pas pentru a admira și alte obiective turistice emblematice pentru București aflate pe traseu și în apropierea hotelului, precum Palatul Telefoanelor, Ateneul Român, Sala Palatului, Biserica Kretzulescu, Muzeul Național de Artă, Biblioteca Centrală Universitară. 

În această perioadă, la Muzeul Țăranului Român are loc o dublă expoziție de icoane pictate pe sticlă realizate de Cristina-Aurelia Ionescu-Berechet și de Ion Filigean, intitulată ”Cămara Ta, Mântuitorule, o văd împodobită…”. Intrarea este liberă. De asemenea, săptămânal la MȚR au loc proiecții de filme recent lansate și premiate la festivalurile internaționale. Vizitați acest obiectiv turistic superb din București! Cel mai rapid traseu de la hotel până aici este cu metroul: Piața Universității – Piața Victoriei.

De asemenea, Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti” nu poate lipsi din itinerariul celor care vizitează Bucureștiul. Acest muzeu este în aer liber și acoperă o suprafață de 14 ha având 380 de monumente și 60.000 de obiecte în colecțiile de patrimoniu. Muzeul Satului se află în zona Parcului Regelui Mihai I, cunoscut ca Parcul Herăstrău (metrou Aviatorilor).

În contrast cu MȚR și Muzeul Satului este Casa Ceaușescu, cunoscută în trecut drept Palatul Primăverii, reședința privată a familiei Ceaușescu. Aici, vizitatorii vor descoperi un decor luxos, tablouri, tapiserii cu aur, mozaicuri într-o vilă somptuoasă. Casa Ceaușescu este un obiectiv turistic din București mai nou, fiind inaugurată pentru public în 2016.

Evenimente de vară în București: Concerte, petreceri și festivaluri

Hotel Cișmigiu este partener al EUROPAfest, un festival pentru iubitorii muzicii jazz, pop, blues și clasice. Artiști din peste 20 de țări vor concerta la Muzeul Național de Artă al României, la o foarte scurtă distanță de mers pe jos de unul dintre cele mai cochete hoteluri din București. Delecteaza-te cu muzică live, în zecile de concerte ale festivalului!

La Grădina Botanică, în august și septembrie, vor avea loc picnicuri, degustări de vin și concerte în cadrul Weekend Sessions. Vizitați oaza de natură, un obiectiv turistic din București vechi de peste 160 de ani, denumită Grădina Botanică! Se află în zona Cotroceni, un cartier liniștit aflat la o distanță scurtă de hotel Cișmigiu.

Pentru cei care își doresc să se răcorească în piscine cu ape minerale, s-a redeschis Therme București. Din nefericire, în prezent nu funcționează autobuzul care asigura transportul până la acest centru spa, însă se poate ajunge aici cu taxi sau mașina personală – parcarea la Hotel Cișmigiu este păzită și gratuită pentru toți oaspeții noștri.

Bucură-te de vară, în București!

Atunci când ai cazare la un hotel central din București, sejurul tău este cât se poate de confortabil și plăcut. Ai aproape de tine cele mai importante obiective turistice, un parc romantic plin de poveștirestaurante de neuitat și o cazare spațioasă, dotată cu toate facilitățile necesare pentru o ședere de 4 stele. Rezervă-ți un sejur memorabil în București!

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE