Hotel Cișmigiu, situat într-o clădire istorică din București, celebrează pe 24 Iunie Ziua Internațională a IEI. Pentru al doilea an consecutiv, Hotel Cismigiu se alătură comunităților românești din 48 de țări și peste 100 de orașe într-un adevărat eveniment global.

Ziua Iei la Hotel Cișmigiu

Cu aceasta ocazie, în aceeași zi cu sărbătoarea de Sânziene, oaspeții hotelului sunt întâmpinați de către recepționere în prețioase bluze românești, cusute cu motive și simboluri românești din diferite părți ale țării.

Astfel, Hotel Cișmigiu se alătură și în 2016 inițiativei coordonate de comunitatea online La Blouse Roumaine cu scopul de a promova un turism de calitate cu valori axate pe tradiție, istorie, cultură. Iile purtate la Hotel Cișmigiu sunt oferite de www.iiana.ro, magazin online de haine tradiționale handmade produse 100% în România. Fotograf Radu Sandovici.

ARTICOLE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

săli evenimente

Kick off meetings de început de an la Hotel Cișmigiu

La început de an, când echipele de management se întâlnesc pentru a planifica obiectivele strategice și a se alinia la o direcție comună, organizarea unui meeting de tip “kick off” este foarte importantă. Aici se creează un mediu pozitiv și motivant, în care toți participanții ajung să fie pe aceeași lungime de undă și își […]

AFLĂ MAI MULTE
sustenabilitate

Despre sustenabilitate în turism

Într-o lume în care turiștii sunt din ce în ce mai conștienți de ecologie, este vital ca hotelurile să adopte practici sustenabile pentru a contribui la conservarea resurselor naturale. La Hotel Cișmigiu, „sustenabilitate” nu este doar un cuvânt la modă, ci face parte din filosofia noastră de business, prin care încercăm să facem din călătoria ta […]

AFLĂ MAI MULTE