Ți-am pregătit o ofertă specială împreună cu Therme București, cel mai mare centru de wellness bazat pe ape termale, un loc care îmbină relaxarea, sănătatea preventivă, activitatea fizică și divertismentul într-un mod unic în România.

Oferta Spa Holiday @ Therme Bucuresti

Hotel Cișmigiu și Therme București te invită la un sejur la spa, care include o noapte de cazare cu mic dejun la Hotel Cișmigiu și acces în zona premium a Therme București, Elysium. Oferta poate fi achiziționată cu vouchere de vacanță. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un email la reservations@hotelcismigiu.ro și vei primi o ofertă persoanlizată cu cazare și bilet la Therme în zona preferată.

Pachet 1 adult

Un bilet de acces la Therme zona Elysium (destinată adulților si copiilor peste 16 ani) – All day
O noapte de cazare la Hotel Cișmigiu 4*
Mic dejun

Pachet 2 adulți

Două bilete de acces la Therme zona Elysium (destinată adulților și copiilor peste 16 ani) – All day
O noapte de cazare la Hotel Cișmigiu 4*
Mic dejun

Copiii peste 16 ani au obligaţia de a prezenta un act de identitate pentru îndeplinirea condiţiilor de acces. Oferta este valabilă în perioada 3 decembrie 2021 – 31 decembrie 2023.

Pentru detalii și rezervări, te invitam să ne scrii un email la adresa reservations@hotelcismigiu.ro sau să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp vei primi confirmarea rezervării și oferta personalizată. 


OFERTE HOTEL CIȘMIGIU Alte recomandări

Alte articole Cișmigiu.

sala conferințe

Ofertă organizare
conferințe hybrid la Hotel Cișmigiu

Conferințele hybrid – un mix de prezentare online cu interacțiune directă – par să fie noul standard de organizare a evenimentelor. Tocmai de aceea am creat o ofertă specială pentru organizarea de conferințe în sistem hybrid la Hotel Cișmigiu. Vă punem la dispoziție Sala Lipscani, cu o suprafață de 60 de metri și o capacitate […]

AFLĂ MAI MULTE